<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=129470" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Уникална кит...

Ицо Хазарта с тежки аргументи срещу квотите (видео)

16 Май 2022
1 11339

Христо Петров, известен като Ицо Хазарта, рапър и депутат от „Продължаваме Промяната“ неотлъчно следва стила си – винаги да казва точно това, което мисли.

На популисткото предложение да има задължителна квота за българска музика по телевизиите и радиата, Ицо Хазарта направи най-трудното – изправи се срещу колеги и им даде голямото, трудно за преглъщане, горчиво хапче.

Добре аргументиран и по същество, Хазарта обасни защо не можем избирателно да се сравняваме с държави, където данък печалба е 60%; защо квотите може да бъдат протекция и вратичка за простотията и защо популярната музика трябва да си намери сама път на пазара.

За модерна страна със свободна икономика, твърде много отрасли чакат на държавата като в едни отминали времена. Независимо от пазарната логика и потребностите на консуматорите, твърде много браншове се държат като комунистически предприятия – произвел, не произвел, аз заплата трябва да взема.

Ицо Хазарта с тежки аргументи срещу квотите (видео)

Ицо Хазарта: Спасителните квоти за българска музика са за некадърници

Ицо Хазарта с тежки аргументи срещу квотите

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции