<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=103154" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: 411 делегати г...

Ивайло Дражев: Има скандална смяна на делегати на БФС преди извънредния конгрес днес (видео)

12 Октомври 2021
0 429

Ивайло Дражев: Има скандална смяна на делегати на БФС преди извънредния конгрес днес, предава dsport.

Кандидат-президентът на БФС Ивайло Дражев съобщи пред медиите, че под заплаха се сменят делегати в последния момент. Той бе категоричен, че очаква скандален конгрес.

Ивайло Дражев: Има скандална смяна на делегати на БФС преди извънредния конгрес днес
Снимка: БулФото

“Ще бъде скандален конгрес. Това, което са направили с делегатските карти – да накарат хора под заплаха да сменят делегати в последния момент. Аз знам за Зонален съвет Пловдив – поне трима. Това са хора, които са ни издигнали. Единият, който е противник на Боби е предложен за приключване на членство, само за това, че е издигнал конкурент. Клубът е Векта Пловдив. Решили са, че трябва да бъде отстранен, щом издига конкурент”. 

Ивайло Дражев: Има скандална смяна на делегати на БФС преди извънредния конгрес днес (видео)
Снимка: БулФото

“Това нещо го има още 2009 година. По същия начин станаха нещата с Асеновец Асеновград. Петнадесет години го играем този театър. В детско-юношеските груби залагат сутрин,обед и вечер. Гледат уговорени мачове. Децата мислят за татуировки, а не за футбол”.

Боби Михайлов си постави отлична оценка за работата в БФС (видео)

“Има двама човека от УЕФА и ФИФА. Сега ще се разпряваме с тях дали подобно нещо се случва по света. Само в България така се организира конгрес. Проблемът е начина, по който се делегират хората. Защо се отстраняват делегати, които са издигнали конкурент?”. 

Ивайло Дражев: Има скандална смяна на делегати на БФС преди извънредния конгрес днес

“Публична тайна е, че има политическо ДПС да подкрепя Михайлов. Това се знае. Голяма част от ГЕРБ пък подкрепят щаба на Бербатов. Партиите нямат място тук. Трябва да се промени уставът и кметове, съветници, държавни служители, активисти на партии не трябва да са в тази зала. Абсолютно е забранено по регулации да има каквато и да било политическа зависимост на делегатите. А като влязат кметовете на ГЕРБ, ДПС?”, каза Дражев.

Ивайло Дражев: Има скандална смяна на делегати на БФС преди извънредния конгрес днес.

Източник и видео: dsport

Снимки: БулФото

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции