<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=113442" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Депутат от БС...

Изключиха Кирил Добрев от БСП

30 Декември 2021
0 547

Изключиха Кирил Добрев от БСП, предава bTV.

Националният съвет на БСП, наложи на члена на НС на БСП Кирил Николаев Добрев мярката за партийно въздействие “Изключване” и прекрати членството му в БСП, съобщиха от партията.

Изключиха Кирил Добрев от БСП
Снимка: БулФото

Гласували са общо 170 от 187 членния състав на Националния съвет, като “за” гласували 106 души, “против” – 61, с “въздържал се” – 3.

Някои от мотивите за отстраняването на Добрев са “открито противопоставяне на решенията на Националния съвет и създаване на организация за тяхното проваляне”, както и “недопустими публични действия, които уронват обществения престиж на партията”.

Изключиха Кирил Добрев от БСП
Снимка: БулФото

За изключването съобщи самият Кирил Добрев вчера с публикация във Фейсбук. След изключването му той направи коментар отново в социалната мрежа. “Дори и да придобиеш “нотариалния акт от къщата” по давност, никога няма да притежаваш духа на дома”, написа Добрев.

Добрев беше опонент на Нинова за председателския пост на “Позитано” 20, а сега няма да може да участва в конгреса в края на януари, свикан да гласува оставката й.

Корнелия Нинова подаде оставка (видео)

Против изключването му от партията бяха Изпълнителното бюро на Градския съвет на БСП – София, както и Оперативното бюро на Младежкото обединение, а от БСП – Перник поискаха изключване от партията на самата Нинова.

Изключиха Кирил Добрев от БСП

Източник: bTV

Снимки: БулФото

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции