<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=108632" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Дядо гласува ...

Котка се върна при стопаните си след 10 години

19 Ноември 2021
0 1400

Котка се върна след 10 години при стопаните си.

Големия Джиндж е видяна за последно от собствениците си Колин Клейтън и Ева Белами през 2011 г. През това време те са били на меден месец близо до Фрадли Джънкшън – на 25 мили от дома им в Бирмингам. Младоженците прекарали медения месец в лодка.

Въпреки че обикновено се е качвала и слизала от лодката, в един момент тя е изчезнала.

Младоженците са били с трите си котки – Невестулка и нейното потомство Дизел и Големия Джиндж. Двойката споделя, че котките са свикнали да се връщат обратно в лодката.

Котка се върна след 10 години при стопаните си

Г-н Клейтън казва, че “никога не е имало проблем” котките да намерят пътя си към дома. Един ден обаче “другите две се върнаха без Големия Джиндж”.

Двойката е останала на лодката още пет дни в търсене на котката. След като не я открили, те я регистрирали като изчезнала.

По-рано тази година от организация за грижа за животните са заявили, че екипът е намерил бездомно коте в Личфийлд. Те го наричали Мармалад.

Мъж е сменил котката на жена си с друга, но тя още не е разбрала

Сю Хокнел от организацията казва: „С течение на времето местен човек започна да го храни. А постепенно Мармалад започна да му се доверява.”

Котка се върна след 10 години при стопаните си

След здравословно усложнение, Мармалад е попаднал при ветеринар и в клиниката се е разбрала истинската му самоличност.

Големия Джиндж вече се е върнал в първоначалния си дом, но остава мистерия къде е бил през последното десетилетие.

Г-н Клейтън споделя: „Засега ще го държим на закрито. Големия Джиндж е имал достатъчно стрес в живота си, но сме уверени, че всичко ще се получи.“

Източник: BBC

Котка се върна след 10 години при стопаните си

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции