<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=109965" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Проф. Мутафчи...

Кралица Елизабет II говори по телефона само с двама души и това не са нейните синове

29 Ноември 2021
0 5821

Според кралски коментатор, Елизабет II отговаря на мобилния си телефон само на два номера. Нито един от тях обаче не е на синовете ѝ.

Журналистът Джонатан Сасердоти, който отразява новини, свързани с британското кралско семейство, казва, че секретната служба MI6 е оборудвала кралицата с антихакерско криптиране на телефона ѝ.

Снимка на релаксиращата кралица Елизабет II стана вайръл в мрежата

Кралица Елизабет II говори по телефона само с двама души и това не са нейните синове

Въпреки това, тя вдига само ако обаждането е от дъщеря ѝ принцеса Ан и състезателния мениджър Джон Уорън.

“Тя също очевидно има мобилен телефон, за който се твърди, че е Samsung, пълен с антихакерско криптиране от MI6, така че никой да не може да проникне в телефона ѝ”. Това каза Сасердоти в интервю.

Що се отнася до другите ѝ три деца – принц Чарлз, принц Андрю и принц Едуард – може би те поне могат да ѝ се обадят на стационарния й телефон?

Джон Уорън е зет на покойния граф на Карнарвон. Днес мениджърът е един от водещите букмейкъри в света и наблюдава всички състезателни и развъдни коне. Известно е, че Елизабет II е запалена любителка на ездата и конете.

Кралица Елизабет II говори по телефона само с двама души и това не са нейните синове

Нейно кралско величество се занимава с коне повече от 70 години. Тя за първи път присъства на Royal Ascot през 1945 г. на 19-годишна възраст.

Кралицата говори по телефона само с двама души и това не са нейните синове

Източник: LADbible

Снимки: AFP

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции