Сигнализирай!

Речта на Путин през погледа на "Господарите" (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
28.02.2023 г.
41
0

Речта на Путин през погледа на "Господарите". Правим симултантен превод на последната по-мащабна публична изява на президента на Русия.

Годишната реч на Владимир Путин е представена тук с чувство за хумор. Всички прилики с действителни лица и събития са случайни.

Пропагандни бригади ще повдигат бойния дух на руските войници

Речта на Путин през погледа на "Господарите" (видео)

Темите

В нашето видео са представени няколко важни теми. Като например тази за СССР и ЕС. Бъдещето е на съюзите явно, това мисли нашият Путин. А вероятно и истинският. Ето защо е нужно за него да има възстановяване на Съветския съюз.

Той критикува остро Запада - включително и заради кемтрейлс и пръскането. Виждал е лично снимки от небето над Куртово Конаре.

Застава и срещу сатанинския сайт Gospodari.com, тъй като е чул, че Джо Байдън е бил на рождения ден на Маги Халваджиян. А лично Камала Харис е вечеряла с Джуди Халваджиян. Това за него е недопустимо.

Открито обаче този Путин благодари на Костя Копейкин от "Възраждане", Корнелия Нинова от БСП, Петър Волгин от БНР. Също на Румен Радев и специално на Бойко Борисов за подареното куче и тръбата за 3 млрд.

Аудиторията

Виждаме иначе колко развълнувана е публиката на събитието. Те стават по задължение, лицата им са каменни, почти няма капка живец. Ръкопляскането е като по сценарий, който всички знаят предварително.

Истинската реч

Президентът Владимир Путин изнася своята годишна реч пред руския елит редовно. Този път тя бе посветена в действителност на войната в Украйна. Обръщението му дойде след няколко дипломатически хода с голям залог. Включително необявената визита на президента на САЩ Джо Байдън в Киев.

Путин казва реално, че разполага с всички финансови ресурси, от които се нуждае, за да гарантира своята национална сигурност и развитие, въпреки мащабните икономически санкции, наложени от Запада заради войната в Украйна.

Путин заяви, че на Запад са водени към „духовна катастрофа“

Руският президент повтори критиките си към Запада като упадък, заявявайки, че той върви към „духовна катастрофа“.

„Те изкривяват историческите факти и непрекъснато атакуват нашата култура, Руската православна църква и други традиционни религии на нашата страна“, каза Путин.

„Вижте какво правят със собствените си народи: разрушаването на семейството, културната и националната идентичност, извращенията и малтретирането на деца са обявени за норма. И свещениците са принудени да благославят еднополовите бракове“, добави той.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Лафове и гафове

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.