Сигнализирай!

Кошмари наяве със Слави Клашъра (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
10.07.2023 г.
112
0

Известният ютубър Слави Панайотов, известен и като Слави Клашъра заради популярния си ютуб канал The Clashers, от известно време се е заел с изследване на паранормалното.

След дълги години капитализиране на успеха от видеа като „Топ 10 предсказания на баба Ванга“ Слави най-накрая е вдигнал бюджета, нивото и художествената стойност на видеата си, като вече прави амбициозни измислици.

Епизодът, който анализираме в това видео е за „обладана от зъл дух“ къща в изоставеното село Рачовци. Уликите за простодушна мистификация са налице, а Слави и екипът му има да хванат още много „духове“ преди да им повярваме.

Образователна награда за влогър със съмнителни теории (видео)

Ще повторим изводът от видеото, защото е важен – трябва да внимаваме особено много за съдържанието, което децата ни гледат в мрежата. Слави Клашъра изглежда миловиден и безвреден шоумен, който продава на децата любопитни факти. Да не се сърдим обаче някой ден, когато малките му зрители пораснат, а ние с изненада установим, че поверяваме демокрацията на хора, които вярват в призраци повече, отколкото в свободата.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Лафове и гафове

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.