<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=134987" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Нови коалици...

Образователна награда за влогър със съмнителни теории (видео)

27 Юни 2022
20 13820

Образователна награда за влогър със съмнителни теории – получи я Слави – The Clasher.

Както се вижда и по време на протестите, и в Парламента, в България имаме огромен проблем с образованието. То е на ниско ниво, не дава необходимите умения за изграждане на обществена позиция и не учи децата да различават истина от лъжа. Това ги прави лесни за управляване и купуване, но и влошава цялото положение на страната.

И ако не виждаме нищо лошо в това YouTube-ри да говорят за образование, то е лошо когато техните видеа разпространяват откровена дезинформация по важни теми. Именно дезинформацията причини много кризи през последните години. По-лошото обаче е, че всичко това се награждава от институциите, какъвто е случаят със Слави – The Clаsher и община Пловдив. Той получи награда за “образователна дейност”. В неговите видеа слушаме, че “НАСА прикрива, че има контакт с извънземни”. Отново там Слави казва, че “кацането на Луната през 1969 е умело режисирано”.

Нови коалиции, обръщане на политически палачинки и протести в новия епизод

В същото време матурата по БЕЛ след 7 клас показа още една пробойна в образователната ни система. Писателят Красимир Бачков се похвали, че този късмет показва, че няма нужда да е “писател на Сорос”, за да получи своето призвание. “Факсини”, “ПЛандемия”, про-“Възраждане” риторика – това е запазена марка на автора. Преценете сами дали трябва такива писатели да влизат в изпитите и да се превръщат в пример за поколенията.

Това и още много гледайте в новия последен за сезона епизод на “Господари на Уеба”.

Образователна награда за влогър със съмнителни теории

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • САМИ

    04 Август 2022

    господарите са най-лошите

Покажи всички Скрий

Реакции