Сигнализирай!

Ясин - "сянката" на Лионел Меси (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
Преди 2 часа
120
0

Световното величие и разпознаваемост на Лионел Меси са безспорни и дори тези, които не са фенове на футбола знаят кой е Лео! А в последната година около него изгрява един образ, който бързо се превърна в интересен за хората.

След подписването си за Интер Маями през 2023 година, Лионел Меси се сдобива с личен охранител - Ясин Чеуко. Твърди се, че той е препоръчан лично от собственика на Интер Маями - бившият английски футболист Дейвид Бекъм. В последната година Ясин е неотлъчно до Меси - без значение дали на терена, слизайки от автобуса със съотборниците му или просто до супермаркета със семейството му - Ясин е там. В социалните мрежи Ясин става популярен като “сянката” на Меси, тъй като реагира светкавично при всяка ситуация, която би могла да бъде неприятна за аржентинеца. 

Липсата на информация за Ясин провокира някои спекулации. Единствената потвърдена информация за него е, че е охранявал отбора на Пари Сен Жермен преди да бъде личен бодигард на Меси. А когато няма новини често изникват фалшиви новини… Говори се, че Ясин е бил войник в Афганистан и Ирак и че е бил част от специалните части на САЩ като военноморски тюлен. Бодигардът на Меси нито потвърждава, нито отрича тази информация.

Е, важното е, че си върши работата перфектно и за нея получава заплата от 3 милиона долара годишно - по-голяма от на повечето футболисти в Мейджър Лийг Сокър. Вижте най-известният бодигард в света! 

 

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Лафове и гафове

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.