Сигнализирай!

Азис: Стига ми толкова Шекспир в музиката ми (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
Преди 2 часа
288
0

В “На фокус” при Лора Крумова гостува Азис. 

Днес няма да говорим за музиката му, видеоклиповете, образите през годините, таланта му - въпрос на вкус.  Азис сподели, че му стига толкова Шекспир в музиката му. 

По същия начин обаче е и въпрос на един друг вкус и мярка да знаеш къде стоиш в планетата и с кого можеш да присъстваш в едно изречение - било то и метафорично. Ние просто обичаме да наричаме нещата с истинските им имена и дори сред текстовете на Азис да има несподелени любови, добри приятелства и разни други човешки неща - няма жив човек на планетата, който може да произведе дори полъх от Уилиам Шекспир. И толкова.

Уважаваме хората, които се трудят честно, дори да не сме почитатели на продуктите от труда им. Но да имаш 200 милиона гледания в YouTube не е като да ИЗМИСЛИШ 2000 СЪВЪРШЕНО НОВИ думи, които до днес се използват в съвременния английски език. Да те слушат 20 хиляди души на живо двайсет пъти за двайсет години не е като всяка вечер в продължение на ЧЕТИРИ ВЕКА от устата на актьори по цял свят да излиза “Да бъдеш или да не бъдеш.” 

И да, важно е да говорим и да си припомняме къде се намираме. Иначе дори есхумираният череп на Йорик има по-голям принос за света. 

 

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Лафове и гафове

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.