Сигнализирай!

Поредна незаконна агитация на турски от АПС и ДПС - Ново начало (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
Преди 18 часа
576
0

Продължаваме да следим за незаконната агитация на турски език, която след разцеплението на ДПС е все по-мащабна от страна на двете фракции. Общо взето - правим си го за наш авторитет, както се казва, и за поредна година само ние ще подадем сигнал до ЦИК и няма да се изненадаме като не направят нищо. Знаем, че ако се стигне до глоби няма да ги разорим. 

Правим го, за да покажем, че никой не е невидим в безочието си.

Във видеото ще ви покажем агитационно видео на АПС изцяло на турски език, което се разпространява в социалните мрежи, личен призив на кмета на град Чорлу Ахмед Сарикурт, който призовава всички с двойно гражданство да гласуват за правилната партия и множество партийни събирания, на които изобилства от плакати на партии на турски език - в Чорлу, Измир и Люлебургас.

Няма да спрем да следим за незаконната агитация на турски език, въпреки че знаем, че който дава милиони да купува гласове… може да си плати и евентуалните глоби. Просто не искаме да сте изненадани, когато за пореден път някой друг реши вместо вас кой да ви управлява.

Стойте си удобно вкъщи и после обяснявайте, че всички са маскари. А междувременно изгледайте видеото и ни изпращайте сигнали за всякакви предизборни злоупотреби, измами и корупция. И не забравяйте, че купуването и продаването на гласове са ДВЕ отделни престъпления.

 

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Лафове и гафове

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.