Сигнализирай!

Паранормален ад с Невена Цонева в YouTube (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
Преди 1 час
727
0

Ад под небето и по-точно в YouTube, само така можем да определим последния епизод на подкаста на Невена Цонева за срещи с паранормалното. Знаете колко ни е “любима” темата, имаме си и рубрика даже, защото всяка форма на дезинформация е вредна за и без това трудно ориентиращия се в хибридната война българин.

Редакторите ни изгледаха 2 часа и 49 минути епизод, в който собственичка на почистваща фирма от София разказва за свръхестествените си дарби, безумните решения в личния си живот, оправдани разбира се с щедри измишльотини за Вселената, криворазбрана философия, както и поредица от изпуснати улики към възможен рационален отговор.

Невена Цонева не само е водеща, но сама притежава способности надхвърлящи тези на средностатистически рентген.

Епизодът е под номер 44 в YouTube творчеството на Невена Цонева, като има и други видеа, общо над 500 на брой. Каналът ѝ има 76 хиляди абонати, а ние малко късно пристигаме на партито, защото това е твърде голям брой хора, доверчиво гледащи подкаст за врели-некипели.

Не можем да коментираме всичко, но акцентираме върху основното и отново показваме, че с малко дедуктивна мисъл и здрав разум всичко си идва на мястото.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Лафове и гафове

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.