<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=148959" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Кание Уест ве...

Лотомилионер разкри как е понесъл тежестта на богатството (видео)

28 Октомври 2022
0 347

Лотомилионер разкри как е понесъл тежестта на богатството.

През 2014 година Нийл Тротър за кратко се усетил като най-големия късметлия на планетата, пише LADbible. Той спечелил джакпота на Националната лотария във Великобритания. Но скоро след това тежестта на наградата започнала да го притиска.

Лотомилионер, спечелил близо 12 милиона евро, съжали, че изобщо е играл

Историята оттук нататък следва няколко добре познати момента – напускане на работа, живот в охолство и безгрижие. Преди да получи небесния си шанс, Нийл работил като автомобилен механик. После апетитът му го подвел да участва като гост в престижно състезание.

“От това да трябва да ходиш ден след ден на работа до това да престанеш и да разполагаш с цялото си време разликата е огромна и е малко странно”, споделя Нийл. “Скоро след това времето, прекарано пред телевизията по цял ден, започна да ме отегчава.”

Друг проблем пред новобогаташа се оказала известността.

“Да живееш в дома от мечтите си и просто да харчиш пари веднага те поставя в светлините на прожекторите. Ето защо в миналото хората са си криели богатствата. аз обаче имах пред себе си примера на други печеливши участници.”

И действително, когато говорим за милионери от лотарийни и тото печалби, веднага оживяват няколко примера, за които сме ви разказвали.

Лотомилионер разкри как е понесъл тежестта на богатството (видео)
Майкъл Карол

Едва 19-годишен Карол спечели колосалния джакпот от 9,7 милиона паунда (11, 4 милиона евро) и на следващата година се ожени за връстничката си Сандра Айткин. Пет години по-късно двамата разтрогнаха брака си, а още пет по-късно Карол обяви банкрут, след като прахоса състоянието си.

Лотомилионер, прахосал £10 млн. за наркотици, алкохол и жени, се върна при бившата си съпруга

Нийл споделя, че един от най-добрите съвети, които е получил някога, е именно от групата, управляваща Националната лотария в Обединеното кралство. А техният съвет бил просто: “Не правете нищо веднага!”

Много лото и тотомилионери успяват в крайна сметка да профукат всичко и само за няколко години да се окажат там откъдето са започнали.

Лотомилионер разкри как е понесъл тежестта на богатството.

Видео: News Channel

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции