<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=155715" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Абсолютен тр...

Лудница по улиците на Буенос Айрес (видео)

18 Декември 2022
0 1887

Световната титла за Лео Меси и Аржентина очаквано предизвика истинска истерия по улиците на големите аржентински градове. В Буенос Айрес тълпи от стотици хиляди души празнуваха заедно вдигането на трета планетарна корона от “гаучосите”.

Лудница по улиците на Буенос Айрес (видео)
Снимка: Twitter

Най-чистата форма на радост бе заснета от дронове и камери и дори обикновен телефон можеше да усети момента, в който Гонсало Монтиел отбеляза победната дузпа. Синьо-бялото море отпразнува подобаващо трофея, за който Аржентина чака 36 години.

Според някои източници по улиците на аржентинската столица е имало един милион души. Аржентинците бяха и значително по-силно представени и по трибуните на стадион Лусаил. Там подкрепата им бе осезаема, въпреки думите на Дидие Дешан преди началото на финала, че “подкрепата на феновете не печели мачове”.

Абсолютен трилър определи новия Световен шампион! (видео)

Най-вероятно празненствата в Аржентина тепърва започват. В момента на спечелването на титлата часът е бил едва около 14:00 следобед. Нощните шествия вероятно ще създадат и главоболия на полицията, но всичко ще бъде преглътнато в името на великия успех.

Видео: SkySports

Лудница по улиците на Буенос Айрес (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции