<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=108480" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: ЦИК с ексклуз...

Луна би Волен, Марешки и Валери Симеонов (видео)

18 Ноември 2021
26 1528

Луна би Волен, Марешки и Валери Симеонов на президентските избори.

Един от най-колоритните участници в кандидат-президентската кампания Луна Йорданова не успя да спечели изборите. Но пък успя да победи Веселин Марешки, Волен Сидеров и Валери Симеонов, което си е малка победа.

Луна би Волен, Марешки и Валери Симеонов

Луна Президент: отваря концлагер, заплати и пенсии – тройни (видео)

Агитация на килограм в изборния ден

Луна спечели сърцата на последователите си в социалните мрежи, които призова повече от 10 пъти да гласуват с номер 16 в самия изборен ден. Знаем, че ЦИК не контролира социалните мрежи, но приемаме това като тънко намигване към тях. Затова пък други политици бяха глобени за агитация в изборния ден.

Нейната равносметка

„Официалният ми резултат е 0.8% от гласовете. Но действително, моята информация до този момент, е, че за мен са гласували над 300 000 души у нас и в чужбина. Аз не мога да го докажа, разбира се. Ние се радваме и на тези 21 733 обявени гласа”. Това заяви певицата Луна Йорданова в ефира на „Здравей, България”.

Тя беше кандидат за президент, а на първия тур събра повече гласове от Волен Сидеров, Валери Симеонов. След нея останаха и кандидатът на „Републиканци за България” Горан Благоев, кандидата на ВМРО Валентин Михов, Боян Расате, Светослав Витков.

„За нула време, с джобни средства, пратихме 17 провалени политици в девета глуха. Това е истината. Благодаря на всички смели българи и българки, които не продадоха гласа си за 50 лева! Аз съм свидетел на целия политически театър, който видях с очите си. Той не може да бъде сравнен с всички шоу програми, в които съм участвала.

Оказва се, че в телевизионните шоу програми е много по-трудно да играя по сценарии, отколкото целия този политически театър, в който участваме ежедневно. Вкарани сме в едно трагично положение на най-бедната и корумпирана държава. Нас ни управляват „политически агенти на паралелната държава” – така обичам да ги наричам шеговито, без да искам да ги обиждам”, заяви Луна.

Тя сподели, че ще призове избирателите си към бойкот на балотажа на президентския вот.

Гледайте най-доброто от Уеба само в новия епизод на “Господари на Уеба”:

Луна бие Волен, а ДПС агитира незаконно в новия епизод на “Господари на Уеба” (ЦЯЛ ЕПИЗОД)

А дотогава ние очакваме сигналите ви за всякакви злоупотреби, измами и корупция на gospodari.com и на телефон *3333.

Луна би Волен, Марешки и Валери Симеонов

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции