<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=151646" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: За 17 секунди ...

Малтретиралият Мечо Захари Шулев остава за постоянно в ареста

20 Ноември 2022
0 7880

Малтретиралият Мечо 37-годишният Захари Шулев остава в ареста за постоянно след проявената жестокост към бездомното куче. Съдът уважи искането на прокуратурата за налагането на най-тежката мярка за неотклонение “задържане под стража”.

За това съобщава НОВА.

Поредна жестокост над животни в София (видео)

Софийският районен съд прие, че има достатъчно данни за извършване на деянието. Ако Шулев остане на свобода, има опасност да се опита да заличи доказателства, както и да извърши друго престъпление. Обвинението на прокуратурата е за тежко или трайно увреждане по особено мъчителен начин за животнотно и с особена жестокост.

Малтретиралият Мечо Захари Шулев остава за постоянно в ареста

„Много съжалявам. Това повече няма да се повтаря. Искам да ме освободите, за да се грижа за болния си чичо и за да не загубя работното си място“. Това заяви обвиняемият Захари Шулев пред съда. 

Той поиска от съда забрана да бъде сниман от медиите по време на съдебното заседание. Адвокатът му оспори решението на съда с аргумента, че е твърде тежко за извършеното престъпление.

Проявилият жестокост към Мечо вече е с обвинение, недоволни нападнаха дома му

От държавното обвинение припомнят, че инцидентът стана в нощта срещу 24 октомври в столичния квартал „Карпузица“. Според свидетелски показания, обвиняемият и друг път е проявявал агресия срещу животни и ги е малтретирал.

По данни на прокуратурата при претърсванията в дома му е намерена и пластмасова ушна марка с номер, вероятно принадлежала на едно от животните.

Видео: НОВА

Малтретиралият Мечо Захари Шулев остава за постоянно в ареста

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Василица

    23 Ноември 2022

    Това си е тяхна гяурска разпра. Дай боже повече такива. Тия и при наште братя в Буковлък и Петрич щяха да идват, ама се отказаха. Браво. Етнически коректни са. Машала.

Покажи всички Скрий

Реакции