<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=115570" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: MЗ: В България...

Мангъров с фалшива новина, здравното министерство го опроверга (видео)

18 Януари 2022
0 8359

Мангъров с фалшива новина, здравното министерство го опроверга.

Печално известният герой на антиваксърската съпротива Атанас Мангъров изнесе данни, твърдейки, че са почерпени от информационната база на здравно министерство. Според скандалните му разкрития в България има официално над 500 души починали ПОРАДИ ваксиниране.

Министерството веднага опроверга твърденията на Мангъров с официална статистика – досега е имало съмнение за 9 случая, като в НИТО ЕДИН няма доказателства за пряка връзка между ваксината и фаталния изход.

Мангъров с фалшива новина, здравното министерство го опроверга

Ваксинираните хора нямат гаранция за безсмъртност, както и хората, които носят колан в колата, нямат гаранция, че няма да ги удари гръм.

Д-р Иван Маджаров, председател на Българския Лекарски Съюз, в сутрешния блок на БТВ коментира спекулацията на Мангъров като каза, че „лекар, който разпространява фалшиви новини, не може да се нарече лекар“.

А на всички наши приятели антиваксъри искаме да им кажем – айде стига вече! Стига глупости! Две години минаха! Не се ли уморихте?!

Шефът на БЛС за Мангъров: Лекар, който разпространява фалшиви новини, не може да се нарича лекар (видео)

Мангъров с фалшива новина, здравното министерство го опроверга

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции