<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=115481" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Задържаха Ве...

Шефът на БЛС за Мангъров: Лекар, който разпространява фалшиви новини, не може да се нарича лекар (видео)

18 Януари 2022
0 2659

Шефът на БЛС за Мангъров: Лекар, който разпространява фалшиви новини, не може да се нарича лекар – това заяви Иван Маджаров в ефира на bTV.

По думите му той продължава да разпространява невярна информация и да вярва в конспиративни теории.

„Мангъров казва, че 500 души са загинали поради ваксиниране – такива данни от Министерството на здравеопазването няма. За него не е необходимо да цитира и да вади доказателства, той вярва в конспирации“, каза Маджаров.

От БЛС са дали предложение за двама специалисти, които да се включат в работна група. Тя трябва да оценява мерките срещу коронавируса.

„Това беше политическа среща между премиер и партия, а експертната група предстои да бъде създадена“, каза Маджаров.

Шефът на БЛС за Мангъров: Лекар, който разпространява фалшиви новини, не може да се нарича лекар

Лекарският съюз разследва Атанас Мангъров (документ)

Относно новия план за пандемията на властта шефът на БЛС коментира, че ако наблюдаваме само интензивните легла, няма да ограничим навреме инфекцията.

„Наблюдението на кабинетите в първичната помощ е най-доброто“. Това смята той, тъй като болните първо минават през личен лекар, преди да се влошат и да стигнат до интензивните легла.

Относно случая на насилие над медик Маджаров коментира, че БЛС ще предостави юридическа помощ на пострадалия медик, стига той да поиска.

. Едно. Не

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции