<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=154998" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Доброволците...

Мария Бакалова бе част от церемонията на Европейските филмови награди (видео)

13 Декември 2022
0 353

Мария Бакалова бе част от церемонията на Европейските филмови награди в Рейкявик. Това са всъщност най-престижните отличия за европейско кино.

Номинираната за “Оскар” българка връчи наградата за най-добър анимационен филм на Ален Угето за “No Dogs or Italians Allowed” (“Забранено за кучета и италианци”).

26-годишната бургазлийка пристигна пред зала “Harpan”, където се състоя церемонията, облечена в изящна черна рокля, дело на ливанския дизайнер Джордж Чакра. Той е сред любимците на Дженифър Лопес, Риана, Тайра Банкс, Бионсе, Хелън Мирън и др.

Мария Бакалова влиза в ролята на елитен боец в екшън-трилър за Афганистан (видео)

От публикацията на Бакалова във Facebook е видно, че тя е била придружавана от майка си Румяна.

“Каква голяма чест е да мога да се срещна с толкова много от своите идоли и дори да им връча награда! Артисти, чиято работа пречупи представата ми за живота не само пред камерата, но и зад нея! Режисьори, които ме вдъхновиха да стана актриса и да правя изкуство. Филми, като вашите, ме накараха да повярвам, че наистина може да промениш света чрез силата на киното! Благодаря! И поздравления за всички невероятни номинирани и победители. Каква красива и незабравима нощ!”, пише тя към поста си.

През ноември стана ясно, че Мария Бакалова ще влезе в ролята на елитен боец в екшън-трилър за Афганистан. Заглавието на филма е “Dirty Angels” и разказва за екип от елитни бойци-жени, които действат под прикритието на медици в Афганистан по време на изтеглянето от страната на частите на Съединените щати. Сценарият е дело на Алиса Силвърман и не е по действителен случай, но засяга факти и събития от споменатия период. Режисурата е поверена на Мартин Кембъл, а снимките са планирани за началото на декември и ще бъдат в Мароко и Гърция.

Видео: Instagram

Мария Бакалова бе част от церемонията на Европейските филмови награди (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции