<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=117565" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Откриха банк...

Майка публикува снимка на обяда на детето си и си навлече гняв в мрежата (снимка)

03 Февруари 2022
0 33273

Майка публикува снимка на обяда на детето си и си навлече гняв в мрежата.

Обядът включвал сандвич, йогурт, грозде, бисквитки с веджимайт (австралийски крем за мазане с дрожди и съдържание на витамини – бел. ред.), пуканки и резенчета маринован лук.

Всичко хубаво, но защо ѝ трябвало да споделя постижението си във Facebook група на майките? За да тества колко токсични могат да бъдат те всъщност, разбира се.

Нестандартна шега показа колко “токсични” могат да бъдат майките в социалните мрежи (видео)

“Никога не давам на децата си да ядат месо в летните жеги”, написа една от членките на обществото Aldi.

“Дори да сложите кубчета лед в тази жега, той ще се стопи много бързо. Децата в училище имат нужда от хладилник, в който да държат обяда си”, написа друг потребител в групата.

“Нищо няма да им стане на дечицата, ако останат веднъж без ядене за обяд, но от развалена в жегата храна определено могат да стигнат до хранително отравяне”, натърти друга от майките.

Тара от своя страна бързо отговори, че е поставила торбички с лед заедно с кутията с храна на детето си и допълни, че тя останала охладена дори след края на часовете.

Майка публикува снимка на обяда на детето си и си навлече гняв в мрежата
Снимка: Facebook/Aldi Mums

Въпреки първоначално гневната реакция, мнозина от родителите в групата се обърнаха на нейна страна срещу грубите и агресивни подмятания.

“Нима като деца сме носили сандвичите си с шунка, опаковани в лед? Нищо подобно и въпреки това оцеляхме. Явно не сме били толкова крехки”, написа потребител в групата.

“Никога не съм носил сандвича си с шунка, опакован с кубчета лед и ето ме сега пред вас – жив и здрав, да ви го напомня”, допълни друг.

Друг подобен случай неотдавна

Трети от своя страна поздрави Тара за споделянето с думите: “Не бе ми хрумвало да сложа маринован лук към обяда – чудесна идея.”

Майка публикува снимка на обяда на детето си и си навлече гняв в мрежата (снимка)

Аналогична история можете да си припомните във видеото горе. В случая обаче под формата на шега. Вижте до какво доведе тя!

Майка публикува снимка на обяда на детето си и си навлече гняв в мрежата

Източник: DailyMail

Видео: TikTok

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции