<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=101973" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мъж бе аресту...

Мъж заведе на ветеринар ранена хлебарка, намерена на улицата (снимки)

04 Октомври 2021
0 5141

Мъж заведе на ветеринар ранена хлебарка, намерена на улицата. Това пише 9gag.

За случилото се в Тайланд стана ясно, след като самият ветеринарен лекар, при който е отишъл човекът, написа пост във Фейсбук.

Хлебарките стават все по-трудни за изтребване, установи проучване (видео)

Към снимка на „пациента“ си, медикът добавя: „Това не е шега, а самата истина. Този акт показва състрадание към всяко създание. Всеки живот е ценен… Иска ми се да има повече такива хора по света.“

Мъж заведе на ветеринар ранена хлебарка, намерена на улицата

Мъжът не е търсил внимание за себе си, а е искал да помогне на хлебарката, става ясно от публикацията. Жестът му обаче трогна мнозина в социалните мрежи и ветеринарят е знаел, че това е нещо, което си заслужава да се сподели.

Първоначално меидкът е определил шанса за оцеляването на животното на 50/50. Той дори е решил да я лекува безплатно, тъй като е бил трогнат от добротата на мъжа.

Мъж заведе на ветеринар ранена хлебарка, намерена на улицата

Насекомото е било настанено в кислородна камера, за да се подпомогне възстановяването му, а ветеринарят заяви, че ще пусне хлебарката на грижата на нейния спасител, когато му дойде времето.

Мъж заведе на ветеринар ранена хлебарка, намерена на улицата

Източник: 9gag

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • 1234

    17 Октомври 2021

    Защо във видеата ви най-горе няма нищо друго освен снимките които така и така се виждат долу, само заради рекламата ли е?

Реакции