<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=145627" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Страни от ЕС ...

МВнР призова българите в Русия веднага да напуснат страната

27 Септември 2022
0 927

“Във връзка с усложняващата се обстановка, Министерството на външните работи на Република България призовава към въздържане от пътуване до Руската федерация и препоръчва на българските граждани в РФ да обмислят възможността в срочен порядък да напуснат страната, като за целта използват налични към момента транспортни средства”. Това съобщиха от ведомството.

“Съветваме оставащите на територията на РФ български граждани да проявяват повишена бдителност, да избягват места със струпване на множество хора, като същевременно отчитат обстоятелствата и развитието на ситуацията с цялото необходимо внимание”.

Мобилизацията в Русия се превърна в евакуация от Русия (Коментарът на “Господарите”)

МВнР призова българите в Русия веднага да напуснат страната
iStock

При необходимост българите в Русия могат да се свържат с българското посолство в Москва на следния телефонен номер: + 7 495 234 02 26.

Сигнали може да се подават и на следния имейл адрес: [email protected]; и към Генералното консулство на Република България в Санкт Петербург на следните телефонни номера: +7 812 401 01 52 и дежурен телефон в извънработно време: +7-921-633-6116. Сигнали може да се подават и на следния имейл адрес: [email protected].

МВнР призова българите в Русия веднага да напуснат страната

Източник: МВнР

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции