<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=108870" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Румен Радев: �...

МВР проверява дали избиратели са пътували с безплатен транспорт от Турция (видео)

21 Ноември 2021
0 1133

Министерството на вътрешните работи проверява сигнали за изборен туризъм – дали е имало безплатен транспорт от Турция до изборните секции в България.

Стефан Янев: На границата с Турция се провежда операция, да изчакаме развитието (видео)

Министерството на вътрешните работи проверява сигнали за изборен туризъм - дали е имало безплатен транспорт от Турция до изборните секции в България.

“Имаше затруднения във влизането в страната, но днес – този въпрос беше решен. МВР имаше информация, която изискваше да бъде проверена. (…) Дали са пътували и за избори или и за други цели – ние трябва да проверим. Данните сочат, че като някои да са ползвали безплатен транспорт – не знам кой осигурява такива безплатни обеди или вечери, остават в сянка като нашите строители по магистралите. Очевидно има определена цел, която се съпътства от други цели – една незаконна контрабандна търговия.”

Това заяви вътрешният министър Бойко Рашков. Той подчерта, че има много добра комуникация с турския си колега и с посланика на Анкара у нас. Рашков е убеден, че “проблемите от последните дни ще отшумят”. По думите му, няма да бъдат допуснати протести, които да възпрепятстват свободното движение.

Източник: бТВ

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции