<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=134292" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Лидерът ...

Напусналият ИТН Кирил Симеонов: Не са ми предлагали нито пари, нито облаги (видео)

19 Юни 2022
1 3860

Напусналият ИТН Кирил Симеонов: Не са ми предлагали нито пари, нито облаги – това заяви той в ефира на bTV.

„Аз говоря лично за себе си и го декларирам пред цяла България. Нито пари са ми предлагани, нито облаги, абсолютно нищо“.

“Това, което направих, беше от сърце и чисто по идеологически причини. Аз не съм купени, не съм напазаруван“, допълни Симеонов.

Кирил Симеонов, ИТН: Разговарях с премиера, помоли ме да преосмисля  позицията си

“Има такъв народ” вече няма структура в Плевен

Той се отцепи от ИТН, след като подкрепи поисканата от партията на Слави Трифонов оставка на Никола Минчев („Продължаваме промяната“) от поста председател на Народното събрание.

След това гласуване на улицата го спрял млад мъж и го попитал през сълзи какво се случва в държавата. После не успял да заспи и емоционално взел решението да се отцепи от ИТН.

„Хората ни пратиха да се борим срещу ГЕРБ, срещу системата. Аз съм ходил на протести през 2020 г., ходил съм да защитавам майките от „Системата ни убива“, ние се борим срещу системата“, изтъкна вече независимият депутат.

Кирил Симеонов ще подкрепи правителството при гласуването на вота на недоверие, а при гласуването на актуализацията на бюджета на второ четене ще подкрепи текстовете, с които е съгласен.

Напусналият ИТН Кирил Симеонов: Не са ми предлагали нито пари, нито облаги

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции