<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=152453" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Звездата от Th...

Не, Джони Деп няма да се завръща в “Карибски пирати”

25 Ноември 2022
0 264

Не, Джони Деп няма да се завръща в “Карибски пирати”. По-рано тази седмица The Sun обяви, че актьорът ще се снима в нова продукция на хитовата филмова поредица “Карибски пирати”. От информация на Daily Mail става ясно, че това всъщност не е така.

Джони Деп изигра водещата роля на капитан Джак Спароу в пет филма, преди да бъде уволнен от Disney през 2018 г. Това се случи на фона на обвиненията срещу Деп в насилие от бившата му съпруга Амбър Хърд. Оттогава феновете на суперзвездата копнеят за завръщането на Деп в ролята. В сряда изглеждаше, че тези надежди най-накрая ще станат истина.

Появиха се първи кадри от новия филм на Джони Деп

За съжаление обаче, новината на The Sun не се оказа достоверна. Доклад на Daily Mail бе пуснат с актуализация на историята. Информацията се оказа лоша новина за феновете на Деп. Близък анонимен източник твърди пред Daily Mail, че новината не е вярна. С това, надеждите на Disney феновете бяха смачкани.

Вижте първи кадри от документалния филм за делото между Джони Деп и Амбър Хърд (трейлър)

Те обаче няма как да са изненадани от това развитие, имайки предвид, че докато течеше делото за клевета между Деп и Хърд, актьорът сподели мислите си за евентуално завръщане в поредицата. Той нарече това “началото на края на кариерата му в Disney”.

Видео: Entertainment Tonight

Не, Джони Деп няма да се завръща в “Карибски пирати”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции