<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=135503" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Кирил Петков ...

Николай Радулов: Политици от БСП и „Възраждане“ се срещат с руски дипломати

30 Юни 2022
0 2460

„Политици от БСП се срещат с руски дипломати, това е сигурно. Каква е степента на влияние – това е съвсем друг въпрос“, каза отцепилият се депутат от ИТН проф. Николай Радулов пред bTV.

По думите му, партия в Народното събрание, която прави срещи с руски дипломати, е „Възраждане“. „На Борисов връзките с Русия също бяха тесни, тъй че вероятно им и хора от ГЕРБ“, коментира Радулов.

Кирил Петков разговаря с депутати от БСП, позицията им остава непроменена (видео)

И подчерта: „Оттеглянето на БСП от преговорите е да покаже, че връзката с Русия е жива и партията се старае да я поддържа“.

Според него, левицата говори това, което се очаква да говори от нейните избиратели. Относно нивото на шпионаж на тези 70 души, проф. Николай Радулов заяви, че в случая не става въпрос за класическата представа за шпиони. „Тук говорим за вербовки, оказване на влияние“, казва той.

Николай Радулов: Политици от БСП и „Възраждане“ се срещат с руски дипломати
Булфото

По повод изказванията на посланик Митрофанова, че тези 70 души ще бъдат заменени с други, той коментира, че това няма как да се случи.

„Ще има пълна реципрочност. Тези хора няма да се върнат. Няма да стане както казва Митрофанова“, допълни той.

Николай Радулов: Политици от БСП и „Възраждане“ се срещат с руски дипломати

Източник: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции