<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=139864" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Петков апели...

Нинова за Румен Радев: Мъжки комплекс към жената, която го направи президент (видео)

04 Август 2022
0 273

Председателят на БСП Корнелия Нинова коментира създалото се напрежение между нея и президента Румен Радев.

“Прочетох един интересен коментар на политолог. Той казваше така – „Президентът Радев има комплекс към хората, които са го създали“. Вероятно има нещо такова – мъжки комплекс към жената, която го направи президент. Но това вече е в сферата на психологията“, заяви тя пред bTV.

Румен Радев с коментар за политическата обстановка у нас (видео)

„С назначаването на бившия председател на борда на ВМЗ това е демонстрация и опит лично към мен за наказание или унижение – няма да стане. Емоции в тази работа нямам, но отношението към БСП е показателно. От първия ден да обявяваш приоритет газова криза и да уволняваш хора на БСП“.

Нинова за Румен Радев: Мъжки комплекс към жената, която го направи президент (видео)
БулФото

„Президентът беше последователен. Това започна още по време на протестите, когато дойде в парламента и каза – „Вие сте статукво, гласувайте за партиите отвън“. След това продължи с атаки към правителство, към „Продължаваме промяната“, която той създаде. Ние война с него не сме водили. Вероятно желание за власт, разбиване на партиите и реда в държавата“, допълни лидерът на Левицата.

И подчерта: „Той създава нови партии, употребява ги. Създаде ПП, употреби ги да свалят Борисов и ги захвърли. Сега се обедини с Борисов и с ДПС, за да падне правителството. Това е разрушително. Държавата има нужда от спокойствие, ред и правила“.

Нинова за Румен Радев: Мъжки комплекс към жената, която го направи президент

Източник: bTV
Снимки: БулФото

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции