<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=103694" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Димитър Берб...

Новата визия на Делян Пеевски шокира от предизборните плакати (снимка)

15 Октомври 2021
4 27203

Новата визия на Делян Пеевски шокира от предизборните плакати.

Движението за права и свободи даде ход на кампанията си за парламентарните избори, като показа неузнаваема визия на Делян Пеевски като кандидат за депутат от 1 МИР Благоевград, предава Булвард България

“За съжаление това е третата кампания за годината, в която трябва да попитаме българските граждани какво мислят за актуалната обстановка. Най-вече как виждат страната си в рамките на ЕС. Дали искат тя да е на последните места, да бъде изключена от големите процеси в Европа и света, или да бъде в дневния ред на големите глобални предизвикателства. Що се касае до ДПС, ние отдавна направихме своя избор и той е свързан с ценностите на НАТО и ЕС”, каза евродепутатът Илхан Кючюк при откриването. 

“Родината-майка”

Той посочи, че един от прироритетите на ДПС е “младите семейства да остават тук – в нашата Родина-майка Република България” – фраза, която стана повод за скандал между президента Румен Радев и председателя на партията Мустафа Карадайъ. Фразата, както и отговора на председателя на Движението за права и свободи, можете да си припомните във видеото горе.

Радев към Карадайъ: “Вие ще ми кажете ли коя е вашата родина-майка?” (видео)

Кючюк представи Делян Пеевски първи по поредността на избирателните райони. 

Новата визия на Делян Пеевски шокира от предизборните плакати
Законът “Магнитски”

“Водач на листата ни е г-н Делян Славчев Пеевски, на 41 години, завършил е право. Народен представител в 41, 42, 43 и 44 Народно сърбание. Владее английски език”, каза той. Кючюк пропусна да спомене, че Пеевски е поставен в санкционния списък на САЩ по закона “Магнитски” от юни 2021 г., заради данните на американските власти за извършени сериозни корупционни практики. 

Делян Пеевски ще е кандидат-депутат?

Вместо това евродепутатът описа листата в Благоевград, водена от Пеевски, като съставена от “млади и амбициозни хора”. 

“20 кандидата са със средна възраст 36 г., 18 са с висше образование, двама са със средно”, каза той. 

ДАНС извика Делян Пеевски на разпит (видео)

“Предлагаме отговорно, ангажирано, със самочувствие, диалог между политическите партии в името на националното съгласие. Време е да върнем националния идеал за просперираща България отново в дневния ред на обществото”, каза още Кючюк. 

Делян Пеевски е водещ на листата на ДПС и в район Велико Търново. 

Новата визия на Делян Пеевски шокира от предизборните плакати.

Източник: Булвард България

Видео: Дневник

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции