Сигнализирай!

Бойко Борисов: Не искам повече Веско Маринов да ми пее (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
31.05.2019 г.
11
0

"Не искам повече Веско Маринов да ми пее". Това заяви Бойко Борисов на излизане от централата на партията, където се състоя заседание на Изпълнителната комисия на ГЕРБ. Така той отвори темата за оттеглянето на Цветан Цветанов от всички ръководни постове в партията, цитиран от Mediapool.

 

 

""

 

 

"Когато правих избори с 90% рейтинг, магаре да бях вързал за депутат, щяха да го изберат", заяви още Борисов. 

 

 

ЦВЕТАНОВ СИ ОТИВА. А БОРИСОВ ЩЕ СТАВА ОЩЕ ПО-БЯЛ

 

 

От думите на премиера ясно се разбра, че той смята успеха на европейските избори за изцяло свой. "Ясно бях казал как трябва да се проведе кампанията, не се съобразиха отчасти с мен, но хората ми гласуваха доверие и много добре знам какво очакват от мен", обясни премиерът.
 

 

ЦВЕТАНОВ НАПУСНА ПАРЛАМЕНТА С МАРАТОНКИ, ДАРИТКОВА ЗАЕМА МЯСТОТО МУ (ВИДЕО)

 

 

""

 

 

Той уточни, че освобождаването на Цветанов от всички постове в ГЕРБ е работа на Изпълнителната комисия и на Националното събрание, което ще бъде на 7 юли. Според устава на ГЕРБ това може да стане само на такъв форум.

 

 

БОРИСОВ РЕАГИРА ЗА ЦВЕТАНОВ: МНОГО МИ Е ТЪЖНО И ГАДНО

 

 

За оставката на Цветанов премиерът обясни, че не е имало трети вариант, както вчера самият Цветан Цветанов обяви. Неговото оттегляне, по думите на Борисов, е била и негово желание. "И както той каза, доверието в нас по много теми го няма, след като го няма - това е едно правилно решение, заключи лидерът на ГЕРБ. Вариантите бяха - напуска ръководните постове на партията, спира да се изявява по медиите и да е лице на ГЕРБ и остава да работи в централата като редови член. Той не се съгласи и избрахме другия вариант - напуска", обясни премиерът.

 

 

Източник: Mediapool

 

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.