Сигнализирай!

Месеци ще са нужни за възстановяване на момиченцето, пострадало при полицейската демонстрация (видео и снимки)

Gospodari.com
Gospodari.com
03.06.2019 г.
4
0

6-годишното дете, което пострада най-тежко при полицейската демонстрация в Силистра, се възстановява добре. Периодът на възстановяване обаче ще отнеме поне няколко месеца.Това съобщиха от болницата в Русе, където малката Катерина бе настанена с 8% изгаряния, предава Dir.bg.

 

 

""

 

 

ДО 10 ГОДИНИ ЗАТВОР ГРОЗИ ВИНОВНИЦИТЕ ЗА ИНЦИДЕНТА, ПРИ КОЙТО ГРАНАТА РАНИ ДЕЦА В СИЛИСТРА (ВИДЕО)

 

 

Момиченцето бе оперирано веднага след постъпването си в отделението по пластична и възстановителна хирургия. Днес претърпя втора хирургична интервенция, за да се сменят превръзките и да се обработят раните. Тя бе извършена с пълна упойка по преценка на екипа. Все още е рано да се каже кога детето ще бъде изписано.

 

 

МАЙКАТА НА НАЙ-ТЕЖКО ПОСТРАДАЛОТО ДЕТЕ В СИЛИСТРА ЩЕ ТЪРСИ ВЪЗМЕЗДИЕ ОТ МВР (ВИДЕО)

 

 

Лекарите се надяват да не се стига до пластични операции. "Детето е в много добро състояние, мина през операционната, обработени са раните, изгарянето не е голямо, не е дълбоко. Засега всичко върви много добре. Следващата обработка в операционната ще бъде в четвъртък и тогава ще вземем окончателно решение, може би ще ги пуснем да си отидат вкъщи. Възстановяването на детенцето е напълно нормално и то е в добър дух", каза началникът на отделението по пластична и възстановителна хирургия в УМБАЛ "Медика"-Русе проф. Огнян Хаджийски.

 

 

""

 

 

Източник: Dir.bg

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.