Сигнализирай!

Мая Манолова все пак не изключи варианта да подкрепи кабинет на "Има такъв народ" (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
14.07.2021 г.
14
0

Коалицията „Изправи се! Мутри вън!” даде леко "заден" на изявленията си от вчера и обяви, че вижда три възможности пред страната оттук нататък.

Мая Манолова критикува Слави Трифонов: Не съм съгласна да сменим премиерска република с телевизионна (видео)

„Първият вариант е партиите да подкрепят кабинет, предложен от Слави Трифонов. Вторият – да подкрепят кабинет, предложен от друга партия. Третият вариант е предложеният от нас - служебният кабинет да стане редовен”, каза на импровизиран брифинг на площад "Славейков" в столицата Мая Манолова.

Тя обаче побърза да подчертае, че от коалицията няма да подкрепят кабинет, предложен от ГЕРБ или ДПС.

Запитана дали ще подкрепят кабинет на „Има такъв народ”, Манолова каза: „Ще бъдем в пленарна зала, очакваме дебати”. И допълни, че коалицията ще вземе решение според отговорите, които получи по време на този дебат.

Мая Манолова: Най-добре служебният кабинет да стане редовен (видео)

Решението, според „Изправи се! Мутри вън!”, било в пленарна зала да се предложи служебното правителство да стане редовно. „Хората го харесват”, смята Манолова.

„Мястото на дебата около следващото правителство е в пленарна зала. Според отговорите, които получим, ще решим. Ако искаме да възстановим парламентаризма, дебатът за съставяне на кабинет трябва да се води в парламента”, каза още Манолова.

„Решението е да има нормални разговори, а не монолози от екрана. Разговорите ги води този, който е спечелил първото място”.

Източник и видео: NOVA


Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.