Сигнализирай!

Жени в Бургас оцеляха по чудо, след като катастрофиращ автомобил прелетя покрай тях (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
14.07.2021 г.
22
0

Жени в Бургас оцеляха по чудо, след като катастрофиращ автомобил прелетя покрай тях. Инцидентът е станал в квартал "Долно Езерово"

Шокиращи кадри показват как двете жени се разхождат спокойно по тротоара oколо 20.00 ч. в изборния ден. Те се намират на ул. "Астория" в квартал "Долно Езерово"

Жени в Бургас оцеляха по чудо, след като катастрофиращ автомобил прелетя покрай тях

На метри от тях - на кръстовището с ул. "Средногорие" два автомобила се засичат. Една от колите се движи с висока скорост и така засича другата странично. В следствие на удара единият автомобил се обръща и се търкаля по страничната си част. На пътя му са двете жени, които успяват да реагират и да се преместят от мястото в последния момент. Така автомобилът минава на сантиметри от тях, а те са невредими.

Един от водачите се е оказал неправоспособен. Тестван е и за алкохол, като дрегерът е отчел 1.29 промила. 

Убиец на пътя с 48 нарушения получава условна присъда за катастрофа с фатален край (РЕПОРТАЖ)

По случая се води разследване.

Жени в Бургас оцеляха по чудо, след като катастрофиращ автомобил прелетя покрай тях. Инцидентът е станал в квартал "Долно Езерово"

Видео: Флагман

шок

Шокиращи кадри показват как двете жени се разхождат спокойно по тротоара oколо 20.00 ч. в изборния ден. Те се намират на ул. "Астория" в квартал "Долно Езерово" На метри от тях - на кръстовището с ул. "Средногорие" два автомобила се засичат. Една от колите се движи с висока скорост и така засича другата странично. В следствие на удара единият автомобил се обръща и се търкаля по страничната си част. На пътя му са двете жени, които успяват да реагират и да се преместят от мястото в последния момент. Така автомобилът минава на сантиметри от тях, а те са невредими. Един от водачите се е оказал неправоспособен. Тестван е и за алкохол, като дрегерът е отчел 1.29 промила.  пореден случай на алкохол в кръвта на водач

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.