Сигнализирай!

Жена стана вайръл, след като пусна публично сексистките съобщения на отхвърлен от нея мъж (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
23.09.2021 г.
23
0

Една жена, която реши да прекрати отношенията си с мъж след лош опит за първа среща, получи повече, отколкото очакваше, когато реши да го нарече "женомразец".


В "ТикТок" Хейли разказа как в нощта преди да излезе на първа среща с него през цялото време той се държал неуважително с нея.

Решила да отмени срещата си със съобщение, като му казала предварително „това няма да се получи“.


Отначало той сякаш приел добре отхвърлянето и отговорил: "Добре, но защо?"

Без да се сдържа, Хейли разкрива всичко и отговаря: "Ти се държеше като женомразец и [знам], че не го правиш нарочно, но това не е очарователно или смешно и не е от доста дълго време насам."

След като я попитал какво означава "женомразец", Хейли му казала да почете малко по темата. В този момент мъжът станал изключително груб и отговорил: "Бих го направил, ако ми пука!"

А тя казала: "Виж точно това имах предвид. Не можеш да очакваш, че ще стигнеш донякъде с момиче, ако ще говориш с него така. "

Последвал пореден груб отговор от негова страна: "Не само аз губя, така че съм ОК с това."

Тъй като Хейли му пожелала "късмет", съобщенията на момчето стават далеч по-лоши: "Дано следващото момиче изглежда толкова добре, колкото на снимките, и има характер.“

След това той допълва, че е искал да я "разкара", но решил да и даде още един шанс: "Жените обаче трябва да знаят своята роля."

А Хейли отвърнала: "Ти си сексистко парче, пич. Никоя уважаваща себе си жена няма да иска да бъде с теб. Ето защо си на 24 години, неженен."

„Начинът, по който говориш, е отвратителен и не можеш да се справиш с отхвърлянето. Това е тъжно", пише още младата жена.

Видео на чата им е е публикувано в "Тикток", като до момента то е преглеждано над 1,4 млн пъти. Масово потребителите споделят възмущението си от поведението на младия мъж.

Един потребител написа: „Уауууу. Нека предположа, той обвинява жените, че са нещастни и винаги го отхвърлят, защото „не му дават шанс“.


Източник: Independent

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.