Сигнализирай!

Агресивен фермер повали веганка при опита ѝ да проповядва за правата на животните (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
29.09.2021 г.
19
0

Агресивен фермер повали веганка при опита ѝ да проповядва за правата на животните по време на изложение в Пърт, Австралия виждаме от кадри в Instagram.

Таш Питърсън нахлула на изложението за добитък с табела в ръцете, която приканвала хората да спрат да се хранят с месо и да спрат избиването им. Тя призовала събралите се да отхвърлят пропагандата на индустрията за "малтретирането, робството и убийствата".

Веганка нарече “убийци” родителите си и не ги покани на сватбата си, защото обичат месо

"Тези мили и невинни същества биват брутално избивани и отстрелвани в главата. А те са също толкова нежни и любвеобилни, както обичните кучета и котки", извика тя.

Справедливият ѝ бунт обаче трая твърде кратко. Мъже от организацията се втурнаха подир нея, сграбчиха я като чувал и я изнесоха настрани от "трибуната ѝ".

Снимка: Instagram

Все пак Таш публикува видео от акцията си в Instagram с пост: "Агресивни фермери нападат защитници на правата на животните."

От организацията на събитието пък отговориха, че тя е нахлула сред животните без да прецени опасността за себе си. Те оправдават действията на служителите с цел да бъде предпазена от нараняване.

Ютюбър изяде “най-големия бургер” с месо пред протестиращи вегани, за да ги дразни (видео)

Таш и преди е заявявала, че е готова да влезе и в затвора, ако от това зависи да продължи да разпространява каузата на веганството и да злепоставя месоядните, за да ги "вкара в правия път".

Агресивен фермер повали веганка при опита ѝ да проповядва за правата на животните.

Източник: LadBible

Видео: Instagram

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.