Сигнализирай!

Полицаи пребили глух мъж, след като не ги чул и не могъл да разбере командите им

Gospodari.com
Gospodari.com
29.09.2021 г.
17
0

Полицаи набили и задържали глух мъж, след като той не можел да ги разбере

Глух мъж, който общува с жестомимичен език, бил пребит от двама служители от Колорадо, защото не можел да разбере техните команди, твърди съдебно дело.

Полицаи пребили и задържали глух мъж, след като той не могъл да разбере командите им
Brady Mistic

Брейди Мистич каза, че е бил повален на земята, като срещу него дори е използван електрошок по време на арест в Айдахо Спрингс.

Въпреки че се е опитал да съобщи на офицерите, че не ги чува, мъжът погрешно бил изпратен в затвора за четири месеца.

В делото, заведено по-рано този месец, се казва, че през 2019 г. Мистик не е спрял на знак стоп. След това той продължил по пътя си без да знае, че полицаите Никълъс Ханинг и Ели Съмърс го следват.

Съдят шофьор на автобус, заснет как блъска главата на глух ученик в прозореца (видео 18+)

"Когато Мистик излезе от колата си и мина покрай контейнер между колата му и полицейското превозно средство, той беше заслепен от светлините на полицейското превозно средство", се казва в иска. "Нямаше представа какво се случва, какво прави полицията или че присъствието на офицерите има нещо общо с него."

Мистик, който не може да чете по устните, използвал ръцете си, за да се опита да комуникира с офицерите, но без резултат.

Полицаи пребили и задържали глух мъж, след като той не могъл да разбере командите им

След това един от полицаите хванал глухия мъж за ризата и го хвърлил на земята. Разбил главата му на бетона без "предупреждение или опит за комуникация", твърди ищецът.

"Подсъдимият Ханинг притиснал Мистик към земята, докато Мистик се опитал да протегна ръце с длани, обърнати към подсъдимия Ханинг, в опит да покаже, че няма да му навреди и не прави нищо, за да заплаши офицера", се казва още в съдебния иск.

Глух мъж

Мистик съди офицерите град Айдахо Спрингс и полицейския участък на окръг Клиър Крийк, където беше затворен.
Отделът защитава офицерите, твърдейки, че Мистич се е приближил до "ясно маркирана патрулна кола" с включени аварийни светлини.

Офицерите му казали да се върне в колата си, но разбираемо мъжът не ги разбрал. Наредили му да седне и му поставили белезници поради неговите "необясними действия".

"Г-н. Мистик оказал съпротива на офицерите и се стигнало до физическа разправия ", казват още от участъка.

Полицаи пребили и задържали глух мъж, след като той не могъл да ги разбере

По-късно невинният човек е прегледан от лекари и е обвинен в
нападение над офицери и съпротива при арест.
В делото се твърди, че Ханинг си е счупил крака или глезенапо време на ареста, като е повдигнал обвинения "в илюзорен опит да прикрие неправомерното си поведение".

Съдебните служители в крайна сметка оттеглиха обвиненията, след като Мистич беше зад решетките в продължение на четири месеца без преводач.

"Инцидентът беше преразгледан от бившия шеф Кристиан Маланка и действията на офицерите бяха счетени за подходящи". Това заявиха от ведомството и добавиха, че нараняванията му са причинени от "съпротивителни действия".

Мистик търси парични обезщетения за "физически и емоционални щети, болка и страдание, трайни белези и икономически щети".

Полицаи набили и задържали глух мъж, след като той не можел да ги разбере

Източник: New York Post

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.