Сигнализирай!

77-годишният актьор от Squid Game разкри как сериалът e променил напълно живота му (снимки)

Gospodari.com
Gospodari.com
21.10.2021 г.
11
0

77-годишният актьор от Squid Game разкри как сериалът e променил напълно живота му, четем в DailyMail.

Той успя да заплени зрителите на шоуто с ролята си на възрастния Играч 001. При гостуването си в предаването How Do You Play? О Юн Су сподели, че е трябвало да откаже други участия в реклами, една от които с главна роля.

77-годишният актьор от Squid Game разкри как сериалът e променил напълно живота му

Юн Су е сценарист и актьор, когото българските киномани навярно помнят с ролята му на монаха от филма на Ким Ки Дук "Пролет, лято, есен, зима и... пролет" от 2003 година. След забележителното му участие в Squid Game животът на 77-годишният човек излезе от спокойния делник и вниманието на публиката изглежда го обгръща все по-настоятлно.

Корейският режисьор Ким Ки Дук почина на 59-годишна възраст от Covid-19

„Трябва да се успокоя, да организирам мислите си и да се сдържа в момента“, сподели той при гостуването си в предаването.

„Толкова много хора се свързаха с мен и тъй като нямам мениджър, който да ми помага, ми е трудно да се справя с обема на обажданията и съобщенията, които получавам. Така че дъщеря ми ми помага."

https://www.youtube.com/watch?v=lBlAeMPUguA

„Нещата се промениха доста. Дори когато излизам в кафене или някъде подобно, сега трябва да съм наясно с това [как изглеждам на другите]. Накара ме да си помисля: „Да бъдеш известен също е трудно“, допълва екранният ветеран, чиято кариера се простира върху почти шест десетилетия.

Звездата от "Крал Лир" определено е мъдър, тъй като говори и за личната си философия:

„Нашето общество често признава само първото място, сякаш всички останали нямат значение. Сякаш само първото място съществува, а второто място е безсмислено. Въпреки че второто място губи от първото, то обаче също така печели от третото място. Така че всеки всъщност е победител."

„Ето защо мисля, че истинският победител е някой, който работи усилено върху нещата, които го вълнуват. И се опитва да достигне до определено състояние отвътре. Мисля, че такъв човек е победител", споделя Юн Су и допълва:

„Нямам големи амбиции. В живота си получих много неща. Сега като че ли повече искам да оставям нещата да се случват без да се намесвам. Казано по-просто: да речем, че отиваме на разходка в планината и видим красиво цвете. Когато сме млади, имаме желание да откъснем цветето, да го вземем със себе си. Но като достигнеш моята възраст, ти го оставяш такова, каквото е, за да се върнеш да го видиш отново. Същото е и с живота. Но не е много лесно."

https://www.youtube.com/watch?v=oqxAJKy0ii4
Шеметният успех на кървавия трилър

Корейският психологически трилър е гледан от 111 милиона души от премиерата си на 17 септември за първите 25 дни.

“Squid Game” детронира “Бриджъртън” и официално е най-гледаното шоу на Netflix

Жанрът на шоуто едва ли е нов, но неговите поразителни визуални образи, прецизно изградени персонажи, както и привкусът на тревожно изучаване на човешката природа, поразиха публиката по цял свят.

77-годишният актьор от Squid Game разкри как сериалът e променил напълно живота му.

Източник: DailyMail

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.