Сигнализирай!

Мъж умишлено отряза и двата си крака под влак, за да получи 2,8 млн. евро от застраховка (снимка)

Gospodari.com
Gospodari.com
12.11.2021 г.
22
0

Мъж умишлено отряза и двата си крака под влак, за да получи 2,8 млн. евро от застраховка, пише LADbible.

54-годишният унгарец, посочен като Шандор, е подписал серия от високорискови застрахователни полици в годината на инцидента. За нещастие обаче, не само, че няма да получи парите, но ще плати глоба, а има риск и да влезе в затвора.

Адвокат нае човек да го убие, за да получи синът му $10 милиона от застраховка живот

Краката на Шандор били прерязани от коленете, след като той ги поставил на влаковата релса. Оттогава той се придвижва с протези и инвалидна количка, не работи и обикаля съдилищата да настоява, че е невинен. След поредното решение на съда тази седмица той каза:

"Намирам решението за много странно. Естествено, не е това, което очаквах. Разочарован съм. Трябва да стигна докрай. Съдът трябва да признае, че решението не е правилно."

Мъж умишлено отряза и двата си крака под влак, за да получи 2,8 млн. евро от застраховка
Снимка: News Flash

Според неговия съветник застрахователните полици осигуряват по-добра възвръщаемост на спестовните сметки. При така стеклия се обрат обаче, Шандор е заплашен от сериозни глоби, потенциално влизане в затвора, а вече е и с два загубени крайника.

Неговата съпруга също настоя той да получи обезщетение заради злополуката, но застрахователните компании отказват по подозрение в измама.

Мъж умишлено отряза и двата си крака под влак, за да получи 2,8 млн. евро от застраховка

Снимка: News Flash

54-годишният мъж вече е изгубил работата си в сферата на топлоенергийния сектор - професия, която е практикувал в родината си и извън граница. Това допълнително влошило финансовото му положение. Шандор обаче не е обезкуражен от решението на Централния районен съд на Пеща миналия вторник.

Очаква се той да получи присъда от 2 години затвор и да плати разноските по делото. Според LADbible той възнамерява да следва право и да помогне на други "угнетени от големите корпорации" хора.

Мъж умишлено отряза и двата си крака под влак, за да получи 2,8 млн. евро от застраховка

Източник: LADbible

Снимки: News Flash

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.