Сигнализирай!

Падна и деветата маска в третия сезон на „Маскираният певец“ (видео и снимки)

Gospodari.com
Gospodari.com
14.11.2021 г.
40
0

Падна и деветата маска в третия сезон на „Маскираният певец“, предава.

Грандиозният спектакъл в десетия лайв на „Маскираният певец“ завърши с деветата паднала маска. Почти на финалната права образът на Перлата бе разкрит. Под един от най-красивите и изящни костюми зрителите на NOVA видяха лицето на певицата Лора Караджова, след страхотното й изпълнение на хита на Джеймс Браун „It's A Man's Man's Man's World“. Звездните детективи Алекс Раева, Марта Вачкова, AZIS и Владо Пенев бяха категорични, че именно певицата е дала живот на Перлата.

Падна осмата маска в третия сезон на „Маскираният певец“ (видео и снимки)

„Много съм щастлива, че участвах, защото имах възможността да изпея едни от любимите си песни. Беше невероятно удоволствие“, сподели Лора Караджова, секунди след като бе разкрита.

Падна и деветата маска в третия сезон на „Маскираният певец“

За първи път в шоуто всяка от маските донесе снимка от любимото си място, която да помогне на следователите в разгадаването на мистерията. В надпреварата и тази вечер зрителите станаха свидетели на три титанични дуела. С музикални изпълнения един срещу друг се изправиха Камъкът и Перлата, Гъбарко и Самураят и Госпожицата и Носорогът. За изненада на всички Носорогът не беше в студиото, но се включи с предварителен запис и жива връзка, което не попречи на страхотното му представяне.  

Голямата изненада на вечерта поднесе актьорът Къци Вапцаров, който за трета поредна година успя да заблуди всички и остана неразпознат. Той се появи като гост маска отново в костюма на Шапката и развълнува зрителите с изпълнение на “Afterglow” на британската звезда Ed Sheeran. В първия сезон на предаването Къци Вапцаров носеше точно тази маска, а миналата година се беше прикрил под образа на Бебето. Тази вечер Панелът разшири обсега на догадките, предполагайки певците Стенли и Тони, както и водещия на телевизионната игра на NOVA „Семейни войни“ – Цветомир Иванов.

„Искам да благодаря много на един човек, който много ме вдъхнови да изпея тази песен – сина ми Краси, който записа и музиката към нея. Благодарен съм за участието си и тази година“, каза Къци Вапцаров пред шокираните погледи на водещите и звездните следователи.

В първи дуел се изправят Камъкът срещу Перлата.

Камъкът първи щурмува сцената с песента „Feeling Good“ на канадския певец Michael Bublé. Парчето е създадено като част от музикално шоу за Бродуей и първоначално е записано от Нина Симон. Изпълнявано е от десетки популярни изпълнители, сред които и Michael Bublé, който я включва като водещ сингъл в албума си It’s Time през 2005 г.

Перлата се впусна в музикалния дуел срещу Камъкът с мега хита на James Brown– „It's A Man's Man's Man's World“. Парчето е задължителна част от концертите на прочутия си автор, който я създава през 1966 г. През 2004 г. "It's a Man's Man's Man's World" е на 123-то място в списъка на списание Rolling Stone за 500-те най-велики песни на всички времена. Името на песента е игра на думи по заглавието на комедията от 1963 г. „It's a Mad, Mad, Mad, Mad World“.

Госпожицата отново плени сърцата на публиката и очарова панела и аудиторията с „Paparazzi“ на Lady Gaga. Песента е от дебютния й албум The Fame и с него атрактивната и шокираща изпълнителка се превръща в първата в историята с четири №1 сингли от дебютен албум, а клипа към песента е номиниран 5 пъти на VMA-наградите на MTV през септември 2009 г. Lady Gaga обявява, че е написала парчето, за да представи фалшивите отношения между звездите и преследващите ги папараци, които съществуват единствено, за да документират историята и естествено да създадат изкуствена слава.

Носорогът, въпреки че няма възможност да присъства на живо, избра да изпълни емблематичното парче „Beggin'“ на Maneskin. Неизвестната преди участието си в Евровизия италианска рок банда, след победата си на конкурса, се превърна в истински феномен, особено сред младата аудитория. Песента им от 2017 г. "Beggin'" изведнъж се оказа на 1-во място в глобалната класация на най-търсените мелодии в мобилното приложение Shazam. Парчето е кавър версия по оригиналната композиция на Боб Гаудио и Пеги Фарина от 1967, която преди години беше ремиксирана от Madcon.

Гост маска за вечерта е Шапката, която се присъединява към шоуто с песента на Ed Sheeran – „Afterglow“. Изпълнителят е един от най-слушаните британски артисти за 2020 г. в Обединеното Кралство и с песента прави подарък на феновете си за Новогодишните и Коледни празници миналата година. Под маската на Шапката се криеше Къци Вапцаров, който за трети път излъга панела.

Гъбарко демонстрира забележителни вокални способности с песента „I Put A Spell On You“ на Annie Lennox. Парчето също е в списъка на списание Rolling Stone за 500-те най-велики песни на всички времена. Освен шотландската изпълнителка кавъри на песента са записвали Creedence Clearwater Revival, Nina Simone и Marilyn Manson.

Самураят взриви публиката с хита на Justin Timberlake – „Can't Stop The Feeling“. Песента е написана от Justin съвместно с шведския създател на хитове Max Martin и е продуцирана от шведския композитор и музикант Shelback. С нея изпълнителят оглавява класацията на Billboard Hot 100. Парчето е част от саундтрака на анимационния филм „Тролчета“ и  става най-продаваната песен на 2016-та в глобален мащаб, след като дебютира на №1 място в сингъл класацията на Билборд - Hot 100. Песента донесе на Джъстин награда Grammy в категорията „Най-добра песен към визуални медии“ и редица престижни номинации за наградите Оскар, Златен Глобус и други.

Падна и деветата маска в третия сезон на „Маскираният певец“

Следващата седмица зрителите ще станат свидетели на нови грандиозни битки в „Маскираният певец“. Кой образ зрителите ще изберат да напусне най-мистериозното шоу в ефира? Коя звезда ще покаже лицето си зад следващата свалена маска? Кой  мистериозен образ от предходен сезон ще се завърне за едно изпълнение? – зрителите ще разберат следващата събота (20-и ноември) от 20:00 ч. по NOVA.

Повече информация за „Маскираният певец“ можете да откриете на официалните FacebookInstagram и Tik Tok профили на шоуто. Припомнете си и най-забавните моменти от миналите сезони на „Маскираният певец“ в канала на предаването във Vbox7.com.

Падна и деветата маска в третия сезон на „Маскираният певец“

Източник: NOVA

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.