Сигнализирай!

Адел се обиди и прекъсна телевизионно интервю

Gospodari.com
Gospodari.com
21.11.2021 г.
17
0

Адел се обиди и прекъсна телевизионно интервю, пише в.Сега.

Британската певица e обидена от отношението на австралийския телевизионен водещ Мат Дорнан. По време на интервю с нея той призна, че не е слушал новия ѝ албум, съобщи Daily Mail.

Отбелязва се, че певицата се е съгласила на 30-минутно видеоинтервю с журналиста, който е летял от Австралия до Лондон за това. По време на разговора Дорнан не й е задал нито един въпрос за новия диск, който излезе в същия ден.

Адел се обиди и прекъсна телевизионно интервю (видео)

Фенове бяха шокирани от цената на билетите за предстоящите концерти на Адел

Когато 33-годишната звезда попитала  журналиста какво мисли за албума й, той си признал, че не го е слушал. Обидената Адел прекъснала интервюто и си тръгнала.  Твърди се, че нейният лейбъл Sony е забранил на Дорнан да публикува записа.

От австралийския канал 7 твърдят, че са похарчили за прекъснатото интервю, което сега не могат да излъчат, около милион долара за организирането на разговора със звездата. В резултат на инцидента Дорнан е бил отстранен от работа за две седмици.

Първият албум на Адел от шест години, озаглавен "30", излезе на 20 ноември е включва 12 нови песни. Той е четвъртото студийно издание на изпълнителката.  

Адел е носител на няколко награди „Грами“, „Брит“, „Американски музикални награди“ и „Оскар“ за песента от Бонд филма „007 координати: Скайфол“.

Адел се обиди и прекъсна телевизионно интервю (видео)

Източник: в.Сега

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.