Сигнализирай!

Наследниците на Гучи ще съдят екипа на новия филм за некоректно представяне на фамилията (трейлър)

Gospodari.com
Gospodari.com
01.12.2021 г.
22
0

Наследниците на Гучи ще съдят екипа на новия филм за некоректно представяне на фамилията, предава The Independent.

Наследниците на Алдо Гучи (изигран от Ал Пачино във филма) твърдят, че продуцентите на филма не са се консултирали с тях, преди да изобразят президента на компанията и „членовете на семейство Гучи като "главорези, невежи и безчувствени към света около тях.”

„Това е изключително болезнено от човешка гледна точка и обида за наследството, върху което днес е изградена марката“, се казва в изявлението, публикувано от италианската телеграфна служба ANSA в понеделник (29 ноември).

Снимка: MGM

В криминалната драмата участва Лейди Гага (в ролята на италианската светска лъвица Патриция Реджани), която влиза в затвора за 16 години заради заговор за убийството на бившия си съпруг и шеф на модната компания Маурицио Гучи (Адам Драйвър).

Истинската история на убийството от House of Gucci

Семейство Гучи, което управлява компанията до средата на 80-те години на 20 век, се обидило особено на портретуването на Реджани като жертва. Според наследниците на знаменитата фамилия, вината ѝ за убийството на Маурицио е доказана от съда. Те нарекоха несъстоятелно посланието на филма, че тя е трябвало "да оцелява в грубия мъжки свят на една мачо култура".

Пред изданието British Vogue Лейди Гага от своя страна заяви, че "тя не е имала намерение да възвеличава някой, който е организирал убийство", а само да отдаде почит на жените в човешката история, които са се превърнали в "експерти по оцеляване".

Откраднаха кучетата на Лейди Гага, след като простреляха 4 пъти в гърдите мъжът, който ги разхожда (снимки)

Семейството също така остро реагира на думите на режисьора Ридли Скот, че компанията не е била приобщаваща към жените с думите:

„Жените са били на няколко високи позиции“ като „президентът на Gucci America, ръководителят на глобалните PR и комуникации и член на борда на директорите на Gucci America“ през 80-те години, когато филмът е ситуиран.

В отговор на обвиненията, че Скот е "откраднал" самоличността на членове от фамилията заради лични облаги, той каза:

"Не признавам подобни обвинения. Гучи не трябва да забравят, че един от предците им е бил убит, а друг е влязъл в затвора заради данъчни измами, така че не могат да ми говорят за присвояване на печалби."

Наследниците на Гучи ще съдят екипа на новия филм за некоректно представяне на фамилията

Източник: The Independent

Снимки и Видео: MGM

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.