Сигнализирай!

Свалиха пътник от самолет, носил женски прашки вместо маска на лицето си (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
18.12.2021 г.
66
0

Свалиха пътник от самолет, носил женски прашки вместо маска за лице, пише LADbible.

Адам Джийни взел самолета от Форт Лодърдейл, Флорида, за Вашингтон на 15 декември. Но вместо да сложи предпазна маска на лицето си, каквато изисква правилникът, решил да си направи гавра като преметне върху ушите си чифт червени прашки.

Свалиха пътник от самолет, носил женски прашки вместо маска за лице

Акцията му обаче не се харесала на екипажа на борда и те го накарали да слезе преди излитането на самолета заради неизпълнение на разпорежданията във връзка с пандемията от Covid-19.

Привърженичка на конспирациите спретна анти-Covid тирада по микрофон в самолета (видео)

"Няма нищо по-абсурдно от задължението да нося маска на лицето си, когато сме на 10 000 метра височина, при все, че ще си поръчам хапване и ще си го изям на мястото си", каза пред Fox News Джийни. "Ето затова сложих чифт дамски прашки - за да им покажа колко са абсурдни."

"Откъде ще знае Covid-ът, че се намираме на 10 000 метра. Това е нелепо. Цялото нещо е такъв театър" , допълва той и споделя, че това не е пърият път, когато е принуден да слезе от самолета. По думите му подобни преживявания е имал няколко десетки пъти в миналото. Всеки път обаче реакцията на служителите е била различна. Понякога е срещал конфронтация, друг път "необуздана признателност".

Свалиха пътник от самолет, носил женски прашки вместо маска за лице

Дори в този случай реакциите от поведението му били на двата полюса. След като бил заставен да слезе от борда, неколцина пътници заели неговата страна, свалили на свой ред маските си и го последвали по стълбичката към летището.

Свалиха от самолет майка на двегодишно момченце, болно от астма, защото било без маска (видео)

Окуражен от подкрепата или поради собствен инат Джийни възнамерява да продължава с акциите си. По негови думи от компанията United Airlines са му забранили да се качва на техните самолети, но в САЩ има и други авиокомпании, които той възнамерява да подложи на изпитание.

"Може би от Spirit Airlines ще имат по-добро чувство за хумор", коментира той.

В извление по случая говорителят на United Airlines каза, че се гордее с начина, по който персоналът е преодолял ситуацията:

"Клиентът очевидно не спазва федералните разпоредби за задължително носене на маска и ние приветстваме екипажа, който съумя да го изпрати от самолета преди излитането, като по този начин предотврати следващи неприятности по време на полета."

Свалиха пътник от самолет, носил женски прашки вместо маска за лице

Източник: LADbible

Видео: NBC News

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.