Сигнализирай!

Осъдиха работодател, изсипал над 90 000 монети, изцапани с масло, пред дома на служител (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
07.01.2022 г.
16
0

Осъдиха работодател, изсипал над 90 000 монети, изцапани с масло, пред дома на служител, публикува The Independent.

Собственик на автосервиз в Джорджия, САЩ бе осъден за това, че изсипал над 90 000 монети пред дома на бивш служител, с който имал продължителен конфликт за заплащане след напускането му.

Мъж плати издръжката на детето си като изсипа 80 000 монети пред къщата на бившата си съпруга (видео)

В Министерството на труда на САЩ е входирана жалба срещу собственика на A OK Walker Autoworks Майлс Уокър. Андреас Флатън напуснал сервиза през ноември 2020, но не получил последния си чек на стойност 915 долара.

Осъдиха работодател, изсипал над 90 000 монети, изцапани с масло, пред дома на служител

Случаят се разчул, след като Флатън обвинил Уокър, че е изсипал на алеята пред дома му намаслените монети на стойност 915 долара.

Камарата блокирала достъпа за влизане в дома на Флатън, като разчистването ѝ му отнело 7 часа, се казва в изявлението на Департамента по труда, публикувано от медиите. Самият Флатън посочва и че при транспортирането на монетите в гаража му ръчната количка, която ползвал, спукала гума.

Отделът за заплати работни часове към Министерството на труда е установил, че г-н Уокър не само е отмъстил и е публикувал клеветнически изявления за бившия си служител на уебсайта на фирмата, но също така е нарушил Закона за справедливите трудови стандарти.

Той не е платил законово изискуемата ставка за извънреден труд при над 40-часово седмично работно време. Както и не е поддържал акуратна справка за работните часове и заплащането на служителя.

Осъдиха работодател, изсипал над 90 000 монети, изцапани с масло, пред дома на служител

Потърпевшият окачествява акцията на бившия си началник като "детинска проява" и отбелязва, че едно от заниманията му сега нощно време е да почиства монетите от намасляването.

Осъдиха работодател, изсипал над 90 000 монети, изцапани с масло, пред дома на служител

Източник: The Independent

Видео: Instagram

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.