Сигнализирай!

На каква стойност са финансовите активи на Бритни Спиърс през 2022 г.?

Gospodari.com
Gospodari.com
08.01.2022 г.
42
0

На каква стойност са финансовите активи на Бритни Спиърс през 2022 г.? Отговор на този въпрос дава сайтът LADbible.

Бритни Спиърс е гореща тема в момента, тъй като нейните фенове празнуват скорошния край на дългогодишното й опекунство, при което тя не можеше да управлява финансите си. Но реално с колко пари разполага звездата?

Рапър разкри, че майка му го е целувала с език, за да го учи на любовни ласки (видео)

На каква стойност са финансовите активи на Бритни Спиърс през 2022 г.?

Певицата наскоро втрещи последователите си в Инстаграм, публикувайки изцяло гола снимка на страницата си, отбелязвайки, че празнува „свободната женска енергия“.

Сега Бритни е на 40 години, тя се смята за един от най-продаваните музикални изпълнители на всички времена, въпреки проблемите, надвиснали над нея вече повече от десетилетие.

Финансовите активи на Бритни Спиърс се оценяват на 70 млн. щатски долара.

Миналата година Forbes изчисли, че имението на Спиърс е на стойност 60 милиона долара. Съдебните документи, прегледани от изданието миналата година, показват, че звездата е имала инвестиции на стойност около 56,5 милиона долара (42 милиона британски лири) в брокерски сметки, бизнес и недвижими имоти - като останалата част е в брой.

Певицата на хита "Toxic" остави своя отпечатък в най-ранна възраст и продаде 100 милиона записи по целия свят.

Въпреки че кариерата на Спиърс е толкова успешна, Forbes също установи, че нетните й активи са значително по-ниски от тези на Дженифър Лопес, Бионсе и Тейлър Суифт, въпреки че именно тя има кариера много преди тях.

С кого излиза Бритни Спиърс?

Бритни Спиърс е сгодена за Сам Асгари, 27-годишен фитнес треньор и актьор. Двойката се срещна на снимачната площадка на нейния музикален видеоклип от 2016 г. „Slumber Party“, в който Асгари участва като главно действащо лице.

Двамата се сгодиха през септември след 5-годишна връзка. Те трябваше да чакат толкова заради делата на Бритни с нейното семейство.

Източник: LADbible

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.