Сигнализирай!

Най-сексапилната пощальонка свалила 82 килограма само с ходене на работа

Gospodari.com
Gospodari.com
28.01.2022 г.
28
0

Най-сексапилната пощальонка във Великобритания - Лиан Уилсън е свалила 82 килограма само с ходене по работа. Като тази трансформация буквално е спасила живота ѝ.

Когато е едва на 18 години, лекарят ѝ казва, че едва ли ще доживее до 21-вия си рожден ден. По онова време тя тежи над 150 килограма, страда от диабет тип 2, а черният ѝ дроб едва функционира заради натрупаните мазнини.

Агресивна котка, която не харесва пощальони (ВИДЕО)

Най-сексапилната пощальонка свалила 182 килограма само с ходене на работа

"През 20-те си години работа като общопрактикуващ лекар той каза, че е виждал подобни увреждания само при алкохолици. Просто не можа да повярва, когато му казвах, че почти никога не съм пила", споделя сега 37-годишната Уилсън.

По думите ѝ, това е бил предупредителният сигнал, от който се е нуждаела, за да промени живота си.

Най-сексапилната пощальонка свалила 182 килограма само с ходене на работа

"Благодарение на това, че внимавах с храненето, до 22-годишна възраст успях да сваля 30 килограма за малко повече от година, което ме зарадва", споделя тя. Част от килограмите обаче се възвръщат.

А коренната промяна настъпва години по-късно, след смъртта на баща ѝ и изневярата на човека до нея.

"Мразех фитнеса, затова ми хрумна нещо"

През 2018 г. Лиан се отказва се от шестцифрената си заплата като висш държавен служител, за да започне работа в пощата. Така започва да прави по хиляди крачки всеки ден и сваля 82 килограма.

"Мразех фитнеса, затова ми хрумна нещо. Сега изминавам до девет мили (около 14 километра) на ден, разговарям с хората по време на обиколката си, без стрес, имам време да се съсредоточа върху себе си.

Най-сексапилната пощальонка свалила 182 килограма само с ходене на работа

Печеля малка част от това, което получавах преди на високата си длъжност в местната администрация. Никога обаче не съм била по-щастлива", разказва Уилсън.

"Хората ме спират на улицата и ме питат дали наистина съм пощальон, обсипват ме с комплименти за това колко добре изглеждам, но аз им обяснявам, че колкото и добре да изглеждам външно, това е нищо в сравнение с това колко невероятно се чувствам отвътре", допълва още тя.

Най-сексапилната пощальонка свалила 182 килограма само с ходене по работа

Източник: New York Post

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.