Сигнализирай!

Водещите на "Като две капки вода" честитиха рождения ден на "Господарите" (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
14.04.2022 г.
97
0

Водещите на "Като две капки" вода Герасим Георгиев - Геро и Димитър Рачков поздравиха от сцената екипа на "Господарите" за 19-тия рожден ден.

“Господарите” навършват 19 години!

"Просто искам да спомена един хубав факт, който ни свързва нас двамата. Това е рожденият ден на "Господари на ефира", който беше съвсем скоро", каза Геро.

"Силни аплодисменти за "Господари на ефира", които стават на 19 години. Тук е нашият продуцент Джуди Халваджиян. Честито на всички водещи, репортери, на целия екип. Можете да ни глеадте онлайн", обяви Рачков.

Водещите на "Като две капки вода" честитят рождения ден на "Господарите"

Рожденият ден тази година бележи 15 години излъчване на телевизионното предаване „Господари на ефира“ и четвърта година от началото на новия формат – „Господари на Уеба“, чийто епизоди можете да гледате периодично в уебсайта и Facebook страницата ни.

Путин, Ергенът, копърки и рожден ден на “Господарите” в новия епизод (ЦЯЛ ЕПИЗОД)

Вече четвърта година почитателите ни продължават да гледат предаването в интернет, наречено „Господари на Уеба“. То следва същата мисия – да помага на хора с различни проблеми, да открива беззаконието и да се изправя пред нарушителите на реда с най-важните въпроси. Уеб форматът е също толкова забавен като телевизионния с гафове не само от ефира, но и от мрежата, защото забавлението е фундаментална част от нашата работа.

Водещите на "Като две капки вода" честитят рождения ден на "Господарите"

Видео: NOVA Play

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.