Сигнализирай!

Меган Фокс заяви, че пие кръвта на Машин Гън Кели само за ритуални цели

Gospodari.com
Gospodari.com
28.04.2022 г.
79
0

Актрисата Меган Фокс разкри, че пие кръвта на годеника си Машин Гън Кели "за ритуални цели". Тя обясни, че в определени случаи двамата "проливат по няколко капки (кръв)" и отпиват.

В началото на годината Фокс се сгоди за рапъра. Тогава тя публикува в мрежата видеоклип от момента, в който той ѝ предлага брак. Актрисата шокира феновете си с надписа под поста. В него тя сподели, че е казала "Да" и "тогава пихме от кръвта един на друг".

Меган Фокс и Машин Гън Кели “пиха от кръвта си”, след като се сгодиха (видео)

https://www.instagram.com/p/CTvieW9lClX/

Сега в интервю за Glamour тъмнокосата красавица разказа как още от четиригодишна си визуализира Кели. И добавя: "Мисля, че аз го създадох. Моите мисли и намерения го превърнаха в човека, който е. Кой знае как би изглеждал или какъв би бил, ако не бях аз."

На въпрос дали наистина двамата си пият кръвта, тя отговори: "Да. Предполагам обаче, че това заблуждава хората и те си ни представят как пием кръвта си с чаши в ръка като в "Игра на тронове".

https://www.instagram.com/p/CYpcFruB2UB/

"Става въпрос само за няколко капки, но да, понякога пием от кръвта един на друг, но само за ритуални цели".

Изненадващо, Фокс споделя още, че гледа на карти таро, занимава се с астрология и следва "всички тези метафизични практики и медитации".

"Правя ритуали по новолуние и пълнолуние".

https://www.instagram.com/p/CU5c5R1POpA/

По отношение на меко казано странния им ритуал, актрисата индиректно заяви, че тя е по-уравновесена: "При мен има преход или конкретна причина... Той е много по-разхвърлян, забързан и хаотичен, готов е просто да си пререже гърдите със счупено стъкло и ще бъде като: "Вземи душата ми".

Меган Фокс разкри, че пие кръвта на Машин Гън Кели за ритуални цели

Източник: LADbible

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.