Сигнализирай!

Мъжът, влязъл в Рекордите на Гинес с 848 татуировки, проговори за страничните ефекти (видео и снимки)

Gospodari.com
Gospodari.com
27.05.2022 г.
94
0

Мъжът с най-много квадратни татуировки по тялото разказа колко много физическа болка му е причинила и продължава да му причинява тази негова маня.

Мат Гоун има татуирани цели 848 малки черни квадратчета, което му е донесло рекорд на Гинес.

Но и славата има своята цена - той призна, че понякога татуирането е било доста болезнено преживяване, въпреки че вече почти не усеща нищо.

"Най-болезненото място по тялото, на което може да се направи татуировка? Носът", каза Мат в интевю за YouTube канала на Гинес.

И допълни: "След това кихах черно мастило в продължение на около 20 минути и това беше най-болезненото нещо, през което някога съм преминавал".

Мат е татуирал дори езика и очните си ябълки. Направил първата си татуировка през далечната 1985 г.

"Клепачите са много болезнени, дори с упойка. Татуирам си вътрешната страна на клепача; обикновено хората се татуират само до линията на миглите", разказа още мъжът.

Мат вярва, че е шестият човек в света, който си е татуирал очните ябълки. Първоначално е избрал цветовете синьо и зелено, но три години по-късно добавя пурпурно и златно.

"Езикът ми е татуиран, но това бяха подкожни инжекции. Всъщност аз модернизирах техниката за татуиране на езика през 2010 г... татуиран е чак до основата тук, долу в гърлото. Не правете това вкъщи, няма професионалист, който да се съгласи да го направи", препоръча рекордьорът.

Мъжът, влязъл в Рекордите на Гинес с 848 татуировки, проговори за страничните ефекти (снимки)

Източник: LADbible

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.