Сигнализирай!

Наказаха Ицо Хазарта заради неприличен жест към депутати (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
02.06.2022 г.
26
0

Парламентарната група на ГЕРБ-СДС поиска депутатът от "Продължаваме промяната" Ицо Хазарта да бъде санкциониран заради неприличен жест в пленарна зала. Нейният председател Десислава Атанасова е заснела Хазарта, докато си прави селфи с телефона, показвайки неприличния жест с ръка.

"Аз моля, г-н председател, да наложите наказание „порицание” на народния представител Христо Петров", поиска от трибуната на Народното събрание Атанасова.

Ицо Хазарта отново „храни щедро“ (видео)

Oбръщайки се към Мирослав Иванов, който е на председателското място, тя заяви, че Петров е показал „изключително неприличен жест” към народните представители.

Това се случи, докато от местата си в зала депутатите от ГЕРБ вдигнаха листове А4 с надпис "Оставка", отправен към вицепремиера Калина Константинова.

На живо от НС: Константинова се извини за думите си към украинските бежанци (видео)

Малко по-късно молбата на ГЕРБ беше частично уважена.

Заместник-председателя на парламента каза, че Никола Минчев е изгледал видеозаписа и го е уведомил, че действително Петров е извършил „деяние, което подлежи на наказание".

Ицо Хазарта с тежки аргументи срещу квотите (видео)

„Поведението, което вие претендирате, че е извършено, очевидно се потвърждава от видеозаписите и това изисква да бъде наложено наказание „забележка”, а не „порицание”, както бе поискано от г-жа Атанасова. Така че г-н Петров, налагам Ви наказание „забележка”, допълни Иванов.

Ицо Хазарта показа неприличен жест в НС, от ГЕРБ настояват за наказание

Източник: bTV

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.