Сигнализирай!

Ицо Хазарта: Не сте за среден пръст, за килия сте

Gospodari.com
Gospodari.com
05.06.2022 г.
40
0

Христо Петров - Ицо Хазарта коментира в социалните мрежи неприличния жест, който отправи към депутати от ГЕРБ по-рано тази седмица. В началото на публикацията народният представител от ПП се извини за действията си.

Наказаха Ицо Хазарта заради неприличен жест към депутати (видео)

„Има един метод, по който човек лесно разбира дали е постъпил правилно. Казваш си: ако мога да върна времето назад - бих ли направил това отново? Честно казано - отговорът е „не“, написа Хазарта. И посочи, че парламентът е място, в което са работили велики българи и в този смисъл не е подходящо за подобни жестове.

Булфото

„Обаче нещо много странно се случва вече трети ден. В петък се разходих пеша из центъра на София, а после и в Люлин. Отидох до Слънчев бряг, а вчера минах през Пловдив. Не помня откога не съм получавал толкова поздравления, прегръдки и ръкостискания. И всеки, абсолютно всеки ми казва едно и също - малко им е на тия“, допълни още Петров.

Анкета: Одобрявате ли поведението на Ицо Хазарта в Парламента?

Той завърши с думите: „Не сте за среден пръст. За килия сте – дълго и продължително да я гледате отвътре и да опознаете интериора. Ще дойде и този момент. А дотогава - слезте от служебните коли и се разходете между нормалните хора, ама без НСО. Вярвам, че ще ви поздравят подобаващо“.

Ицо Хазарта: Не сте за среден пръст, за килия сте

Източник: Ицо Хазарта/ ФБ

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.