Сигнализирай!

БСП решава какво ще прави с третия мандат

Gospodari.com
Gospodari.com
25.07.2022 г.
19
0

Лидерът на БСП Корнелия Нинова свика Изпълнителното бюро на партията, за да решат как ще процедират с третия мандат. Заседанието бе насрочено за 10:00 ч. тази сутрин.

Нинова заподозря предварителен замисъл за провал на третия мандат (видео)

По време на Коалиционен съвет снощи е било коментирано именно Нинова да обяви решението. БСП или ще върне мандата, или ще направи опит да внесе предложение за кабинет.

БулФото

Пред "Неделя 150" Нинова съобщи, че окончателното решение на партията ще бъде обявено в сряда. А във вторник ще се проведе пленум на Националния съвет на партията.

Предизвестеният провал на третия мандат и вината на Радев

Съпредседателят на "Демократична България" Атанас Атанасов смята, че най-вероятно сме се запътили към предсрочни избори. Той все пак допусна възможност част от депутатите на "Има такъв народ" да се разграничат от лидера си Слави Трифонов и да подкрепят евентуален кабинет, предложен от БСП.

Ще бъдат ли изплюти от системата Слави и ИТН като залък, попаднал в кривото гърло

Припомняме, че в петък Трифонов обяви, че партията му няма да продължи участието си в консултациите за съставяне на нов кабинет. Като причина той посочи срещата на ДБ, в която Христо Иванов анализира как протичат преговорите за кабинет. Същият разговор бе по погрешка излъчен на живо.

БСП решава какво ще прави с третия мандат

Източник: DIR.bg
Видео: NOVA

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.